FREDAG

Idag är det äntligen fredag!
åker upp till landet om någon timma, ska bli skönt. Eller egentligen åker jag upp till Olivias sommarstuga, ska nämligen ha myskväll där med henne, Jenny och Erika och senare på kvällen ska vi sova i hennes båt, så det ska bli super kul! Har vart och handlat med mamma förut, köpte lite mashmellows (stavning?)och jorgubbar som vi ska ha ikväll. Innan dess var jag ute på en powerwalk så det kändes skönt!
Har inte så mycket mer att berätta just nu förutom att bloggningen kommer vara dålig under helgen då jag inte har internet, men ska göra mitt bästa och jag har även men mig systemkameran så hoppas på bra bilder efter helgen istället!
 
Pussar och Kramar!
( en trött Julia från igår morse haha)
 

TORSDAG

Idag vaknade jag och Julia som sagt vid halv nio och åt frukost tillsammans, sedan åkte vi till affären och där va vi fram tills 15.50 då jag tog bussen hem. Lagade mat och efter det så tog jag en powerwalk på ca 45 min, det va behövligt! så det känns bra!
Har ätit lite frukt under kvällen nu och kollat på senaste avsnittet Pretty Little Liars, tänkte att jag aldeles strax skulle ta och luta huvudet mot kudden och slummra in.
Puss och God natt!
 

NEW IN

 

GODMORGON GODMORGON

Nu sitter jag och Julia och äter frukost, Igår va hon och Isabelle här på mys-kväll och sedan sov julia vilket va jätte mysigt! Så nu ska vi fixa oss sedan åka till Marstrand och göra lite jobb!
Pussar och Kramar!
 
 
 
 

INSPO: AngelicaBlick

 
 
 
 
 

HAIR INSPO

 
 

TORSDAG

 
 
Idag är det torsdag och det är min sista dag på jobbet denna veckan, ska bli så himlaskönt med sovmorgon och grejer. Vid två ska jag ta bussen hem och direkt när jag kommer hem blir det att packa snabbt sedan sätter jag mig i bilen med min familj och åker till sommarstugan! Det är inte alltid det är kul att åka dit, då internet är dåligt och det är kallt och trångt. Men idag ser jag faktiskt fram emot det! Det lär ju bli trångt den här gången med då min moster,farbror + 2 kusiner, mina två sysslingar med föräldrar OCH min familj på fem pers ska få plats i ett hus med tre rum och kök... Sen så har vi ju två mindre stugor på tomten också där folk kommer få sova i men ändå! Så jag hoppas verkligen på bra väder denna helgen så att man kan vara ute mycket osv. Kanske ta en sväng till Smögen eller Hunnebo! 
 
Som ni märk är ju inte bloggningen på topp, vill verkligen att det ska bli läs-värt och grejer när ni tittar in här, men jag är stressad och trött när jag kommer hem och vi har en data på tre att dela för tillfället så det är inte alltid datan är tillgänglig när jag vill att den ska vara det. Men jag gör mitt bästa, och försöker blogga så mycket som möjligt! 
Tänkte kolla om jackan ta med datan i helgen och min kamera så kanske det blir bättre i helgen? Vi får hoppas helt enkelt, Pussar och Kramar!
 
 

TUSEN ÅR SEDAN

'
 

LUNCH-DEJT

  • skulle ha publicerats igår...

     

    Kom precis tillbaka till affären där jag jobbar, efter en halvtimmes lunch-dejt med min farmor och lillasyster. Åt världens godaste pizza på Lasse Majas krog (tror det hette så iallafall) och Selmas cesarsallad och farmors fisk såg också väldigt gott ut, ångrar lite nu i efterhand att jag inte också valde en Cesarsallad. Hade lugnt gjort det om jag visste att det skulle bli så gott, valde snabbt via telefon eftersom att jag bara hade en halvtimmes lunch, så det fick gå snabbt. I vilket fall så är jag iallafall väldigt nöjd med den Goa maten och glassen som jag och min syster köpte. Blir väl att gå ut och jogga när jag kommer hem, har inte tränat en enda gång sedan skolan slutade och börjar nästan få skuldkänslor nu, efter en mycket god men onyttig måltid. Haha orka mig, men har nämligen lovat mig själv att jag ska göra mitt bästa för att må bra och träna är en av de saker som måste göras då + att jag faktiskt tycker det är kul, tro det eller ej hahah.

     

     

     
     
 

 
 

GODMORGON

 
 
Godmorgon allihopa, idag är jag så himla trött! Helt sjukt... 
Sitter typ helt seriöst och sover, med öppna ögon.... Haha nej, skoja! 
Har tillochmed påsar under ögonen vilket jag aldrig har annars (kan också bero på allergin...)
Ämne är iallafall väldigt trött idag!
 
Sitter just nu i affären, har precis öppnat och dricker kaffe, mums! 
Som nimärkte blev det ju inte så bra bloggning igår som jag hade lovat, först krånglar "blogg.se" appen så kunde ju inte blogga från mobilen, och sedan skrev jag två inlägg på ipaden vilket det ena inte gick att publicera och det andra blev ju väldigt sent. Så när jag kom hem tänkte jag att jag skulle fixa det på datan genom att skicka runt det på Facebook och massa krångel, bättre sent än aldrig tänkte jag! Men icke, då ska ju datan så klart också krångla när jag kommer hem, så min broder fixade med det igår kväll och imorse fanns det inte riktigt tid till att fixa till bloggningen från igår... Så förhoppnings vis kan jag fixa allt detta när jag kommer hem! 
 
EN ANNAN GREJ SOM VAR BÄTTRE!
Så igår när farmor va här och hälsade på ( får ni läsa om när jag fixat inlägen!) köpte hon varsitt armband till mig och min syster, jätte fina här ifrån affären. Tänkte jag skulle lägga upp bilder på dem senare! 
Så då kan ni ju kika in igen ;) 
 
En annan grej som kan va bra att veta är att när jag bloggar från ipaden kan jag bara användabilder som ni redan sett här på bloggen efter som att ipaden INTE är min har jag inga bilder här och får använda dem som jag använt tidigare, Pussar och Kramar!
 
En frukost bild så här på morgonen!
 
 

JUST NU

 
 
Just nu sitter ja på bussen och väntar på att få åka hem, är ganska trött men känner ändå för att hitta på något. Vet inte om jag hinner gå ut och jogga idag efter som att klockan redan är Halv sju och bussen har kommit typ två meter, resan tar en halv timma, när jag kommer hem måste jag äta, förbereda för imorgon och efter det är klockan minst åtta. Och då tänker ni att det är ju ingenting, det är ju sommarlov men för mig så är det typ sent.. Hajar brukar gå och lägga mig vid halv tio redan, om inte tidigare när det är skola... Okejdå hinner nog ändå... Måste bara hinta orken, sitter iallafall som sagt på bussen hem nu, tänkte jag skulle förbereda ett inlägg som enligt mig är ganska viktigt!  Kan också säga snabbt att jag skrev ett inlägg förut vid lunch som inte gick att "posta" så gör antagligen detdär jag kommer hem, Pussar och Kramar! 
 
(detta blev också lite sent eftersom att internet krånglade)
 
 
 

Im back on track!

Hejsan alla gosisar! 
Om ni inte redan märkt det så va det ett tagsedan jag bloggade senast, men tänkte nu att jag skulle försöka ta tag i det igen. Blogga är trotsallt något jag gillar att göra, och denna gången ska jag försöka blogga som om jag hade tusen läsare och ska så gott som möjligt intressera allihopa med mina knasiga texter om livet och vardagen! 
 
Nu är det sommarlov och jag sitter i en liten butik på Marstrand, vid namn TreJ och säljer snygga smycken och ännu snyggare bikinisar! Säljer också fina baddräkter, väskor och solglasögon. Vi har typ allt mellan himmel och jord, så om du råkar ha vägarna förbi Marstrand kan du ju alltid komma och hälsa på mig! 
Lite senare idag kommer även min syster och våran farmor ut och kollar i affären, ska även då passa på att ta luncrast och äta med min familj! 
 
Om det är något speciellt du önskar att få läsa om här är fet bara att slänga in en liten kommentar under inläggen och så ska jagföra mitt bästa för att uppfylla din önskning!
 
Puss och kram så länge!