GODMORGON!

 
 
Hejsan alla gosisar!
Inatt har jag sovit hos min mormor och morfar igen, det är så himla mysigt och sova där då man alltid känner sig som en prinsessa! Man går och lägger sig med ett leende på läpparna och vaknar med ett ännustörre leende.
Igår efter att jag hade jobbat åkte jag direkt till mormor åt lite middag pratade lite med dem och sedan kollade vi lite på tv medanJVM drack en kopp te och efter det var det läggdags. Vaknade av att alarmet ringde klockan 8 imorse, gick upp och då var frukosten serverad. Vi åt scones och en skål med flingor drack ett glas med juce och efter det fixade jag mig lite lätt, vid tio åkte vi till Marstrand med Karin ( min moster) och nu sitter jag på jobbet.
Om ca 30 min ska jag ta lunch rast och äta lite mitt "rese-sällskap" och efter det blir det tillbaka till jobbet där jag kommer spendera resten av eftermiddagen.
Blir inte så mycket bloggning som ni märkt och det beror på att jag ej har någon data då den är i bovall med la famillia och när jag väl är i bovall finns det inte mycket internet när vi spenderar 90% av dagen på havet eller liknande. Sen funkar inte appen så kan inte blogga från mobilen. Ända stället jag kan blogga på är på jobbet när jag inte har några kunder!
 
Så nu vet ni det, Pussar och Kramar!
 
Förökte göra något liknande med mitt hår idag, dock blev det inte lika lyckat...
 

INSPO: BEYONCE

 

INSPO: MILEY

(helt kär i denna bilden!!)
 

ONSDAG

Hejsan allihopa!
nu var det ett tag sedan jag bloggade men har inte haft något internet. har nämligen varit i bovall och kom hem igår för att fira mamma och stannar här nu till på söndag efter som att jag ska jobba.
Idag ha jag inte gjort så mycket, slappade imorse och kollade på film senre på dagen åkte jag till min kära mormor och morfar åt middag här, ska även sova här i natt (antagligen hela veckan) så det är mys!
Imorgon ska jag och Ebba äntligen träffas! Har sagt länge nu att vi måste träffas men det händer aldrig...
Sist jag såg henne var nog i vintras med jonna, så det ska verkligen bli jätte roligt att få träffa henne igen! 
Så vi tänker åka in till stan, äta lunch där och kolla runt lite. Tror det blir så ialla fall, är öppen för förslag så vi får väl se hur det blir imorgon helt enkelt!
 
Kan också berätta att jag förberätt två tidsinställda under veckan och planerar på att göra några fler imorgon, så kika in så får ni se!
 
Pussar och Kramar sålänge!
 
två sköna bilder på när jag Ingrid och Fanny var på SaltHolmen sist!
 
 
 
 

MÅNDAG

Idag vaknade jag av att klockan ringde halv nio, gick upp åt frukost, fixade mig och packade väskan. Sedan gick jag till bussen där jag  mötte upp Fanny och Ingrid. Vi åkte in till stan, handlade lite mat och sedan vidare till Saltholmen. där var vi i ca 2 timmar, solade och åt våran picknick. Efter det åkte vi tillbaka till stan och kollade runt lite i affärerna, fick även lämnat tillbaka en kjol jag köpte förra veckan. runt halv sju(?) åkte vi hem igen. Så nu sitter jag i min säng och tängte snart lägga mig och sova. Tänkte gå upp i tid imorgon då jag ska in till stan igen på ett litet ärende. Ska nämligen köpa present till min mamma (hon fyller år 15)
senare på dagen ska jag hem och sola (hoppas jag) har även lovat mamma att dammsuga på övervåningen innan vi åker till Bovall. Ja det var allt för nu, Pussar och Godnatt!

GODMORGON

Nu sitter jag och min syster i köket och ska fixa frukost, när vi har fixat oss och ätit ska v åka in till stan och kolla runt lite. Det va så länge sedan jag hittade åp något med Selma så det ska bli kul!
Senare idag om julia hör av sig så ska jag åka in till Marstrand och iventuellt jobba lite, men det får vi se då!
 
Pussar och Kramar så länge!
 
 

ONSDAG

Idag är det Onsdag ochsista dagen för mig denna veckan att jobba, eller jag har ju faktiskt lovat att hjälpa Julia om det är mycket folk när hon jobbar... 
Ja ännu ett tråkigt inlägg om att jag jobbar och att det är tråkigt, fast idag känns det ändå gött efter som att jag iallafall får sovmorgon imorgon! Taggad till tusen! 
Hahahah orka mig, men ja...
Gjorde ingenting igår när jag kom hem, bara tog det lungt och somnade när klockan var halv elva.
Nu sitter jag och drömmer mig bort mellan alla fina smycken och bikinisar, vill ju ha allt här! 
Funderar också på manmag borde boka in en resa till Stockholm under sommar lovet och hälsa på min kompis och hennes familj,dock vill jag inte lägga massa penagar på tåg och sånt och vet inte ens om jag har tid eller om hon vill ha mig där, hhaahahha...
Jaja det va väl allt förtillfället, om det är något ni vill att jag ska blogga om på dagarna när jag jobbar får ni gärna meddela det! Tacksam för tips! 
 
Pussar och Kramar!
 
 
 
 
 
 

TISDAG

 
 
Ännu ett tråkigt inlägg om att jag sitter på jobbet, är trött och vill hem... 
Usch usch usch... Idag skam jag städa lite här, rända på lagret osv... ORAKR INTE
ja, igår när jag kom hem, åt jag lite middag och duschade av mig snabbt och sedan åkte jag och mamma och handlade lite på citygross. Sen kollade jag på halva senaste "die hard" och efter det var det läggdags!
 
Imorse försov jag mig lite,spån tur va kom mormor och morfar till oss så dom kunde skuta mig till färgan, innan jag åkte över gick jag in på Coop snabbt och handlade disktrasor och toapapper! 
Ja så nu sitter jag här ochtänker på vad som ligger högst på önskelistan i min väntan på Julia och när hon kommer ska jag börja "röja" ...
 
Hahah Pussar och Kramar!
 
 

HÅR

Hår är något jag bryr mig mycket om, Hahahaha...
Har jätte ångest över att jag klippte av mitt hår för ett tag sedan och hoppas så innerligt att det ska växa ut snabbt där för gör jag vissa saker, vissa veckor bättre än andra!
 
1. NARTURLIGA OLJOR Använd ett schampo som inte torkar ut håret så mycket, för att om man har tort hår sliter det snabbare! Duscha heller inte fö rofta Utan låt håret ( äckligt som det är vara lite smått fett nån dag i veckan och kör på uppsatt hår just då, för att håret mår som bäst och växer mest när det är "smutsigt". Nu menar ju inte jag att ni ska gå och doppa håret i lera utan låta de naturliga oljorna sitta i håret en dag! Men om man är som jag och avskyr Att ha fett hår, sett i hår olja i hela håret och låt va ca 30 min, under tiden kan du träna, kolla på tv ellekolsyra runt på internet. Med denna hår in packning återfuktas håret bra, kan docka vara svår att få ut helt, så man kan behöva använda schampo mer än en gång för att få ut all olja.
 
2. Använd dig av toffsar ytan de där stål grejerna på, då dem sliter mer på håretän vad andra tuffast gör. Sätt hellre upp håret än att platta/ locka det varje dag.
 
3. Om du inte kan motstå platttången använd för guds skull värmeskydd, annars kan du lika gärna köra runt med motorsågen ihåret  för att det skulle slita mindre,jag använder mig utav Björn axens style control cream som innehåller värmeskydd och gör att håret håller sig platt dock kan man inte använda sig utav just den produkten när man ska locka det.
 
4. Helst ska man inte röra håret när det är blött för det är tusen gånger känsligare då, utan vänta med att styla, borsta eller fläta! Men om du är som jag och får ett stort fågelbo på huvudet om du bara låter det vara efter en dusch använd dig av en väldigt gles kam när det i blött och borsta igenom detmer ordentligt när det torkat.Duscha hellre håret dagen innan omdu känner atthåret inte hinner självtorka på morgonen för hårtorken sliter också extremt mycket!
 
5. När du duschar änvänd dig av ett schampo och balsam som det står är bra för kluvna toppar.
 
6. Färga inte håret allt för ofta, det sliter ocksåmycket och göra att håret blir torrare och man ser ofta kluvna toppar tydligare...
 
 Tro mig jag har gjort alla dessa fel och det är väl därför jag vart tvungen att klippa av tio cm minst sist jag va hos frisören, här är bilder på några av mina frisyren under sista året..?!
 
 

MIN HELG

Som ni vet åkte jag ju till sommarstugan i fredags, eller jag åkte till olivias sommarstuga som ligger i närheten!
 
FREDAG: tog en powerwalk på förmiddagen, duschade, packade och satte mig i bilen med familjen. Ca en timma senare satt jag på bryggan hos Olivia med, Jenny, Erika, Kajsa, Charlie och så klart Olivia då. Vi pratade mest och tog massa fula bilder med Jennys kamera... Senare på kvällen gick vi till en gräsplätt vid strandedörr Olivia har en kiosk och spelade fotboll,grillade även marschmellows och kollade på näroroliga och Erika badade... Såg alldeles för kallt ut för att jag skulle bada! Efter det gick vi tillbaka till huset och kollade på "Magic Mike" , stängde dock av efter lite mer än halvà filmen och gick och la oss i Olivias segelbåt där vi skulle sova, somnande inte fören 4 på natten... Inte så jätte härligt att gå upp nio dagen efter då papporna i huset skulle vara med på en seglar tävling...
 
LÖRDAG: Gick in och la oss i de lediga sängarna och sov till klockan var 11? Fixade oss snabbt, velade med bussen så mamma kom och hämtade mig, Olivia och Charlie  eftersom att Jenny och Erika cyklade tillbaka till Hunnebo. Iallafall så åkte vi med mamma till smögenbryggan och kollade runt lite, åt frukost på ett kafé, efter det åkte jag och mamma hem, vilade några timmar, sen satte vi oss i bilden igen och åkte till Väjern och åt pizza med hela Selmas lag, då dem hade avslutning efter några dagar i Kalleskaviar cup. 
 
SÖNDAG: vaknade i min stuga på landet, åt frukost, åkte till Jennys hus i Hunnebo väntade på att dom skulle vakna, gick ner till de småaffärerna, kollade runt lite. Senliksom min mamma och hämtade mig, åkte till stugan, packade och åkte hem till Ytterby! 
 
Det var en härlig helg men man vart trött som bara den efter tre sena kvällar och tidiga morgnar...
 
 
 
 

JOBBA JOBBA JOBBA

Usch, börjar bli lite trött på att jobba... Iallafall nu när man inte har så många kunder, det finns liksom inget att göra...
Aja i vilket fall så sitter jag här i den gulliga lilla affären och väntar på mina kunder osv..
Ämna vill ju ha sov morgon så här på sommarlovet, men jag antar att om jag hadehaft det hade vällag klagat på att jag inte hade några pengar eller något att göra... You always want what you can't have? Eller hur?
 
Igår skrev jag ett inlägg om vad jag gjort under helgen men det försvann då datorn dog.. Så det kommer ju iallafall komma upp senare, toppen tittar ni in då, jätte bra, Pussar och Kramar!